Prijs

Als slaapapneu bij u is vastgesteld en u heeft een verwijsbrief van de KNO- of longarts met daarin de aanbeveling dat u een MRA aangemeten moet krijgen en u bent verzekerd bij het Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO, De Friesland, De Christelijke Zorgverzekeraar, ASR, ONVZ of Zorg en Zekerheid dan kunnen wij de kosten van het MRA en de tandarts direct bij deze zorgverzekeraars declareren. U hoeft zelf dan niets te doen. Houdt rekening met het eigen risico!

Is er bij u geen slaapapneu vastgesteld, maar u wilt wel een snurkbeugel dan kost een Morphy MRA  € 908,- , dit is inclusief tandarts.

Een Morphy MRA wordt m.b.v. 3D software ontworpen en vastgelegd in een computerbestand. Dit bestand wordt door ons bewaard en kan eventueel later weer worden gebruikt om een nieuwe MRA mee te maken. 

Omdat verreweg het meeste werk gaat zitten in het ontwerpen van het MRA en niet in het printen van dit ontwerp kunt u tegen geringe kosten ook meteen een of meerdere MRA’s extra door ons laten maken. Elke extra MRA kost dan € 103,-.

Naleveren kan ook, een MRA kost dan € 168.