Morphy MRA

Het Morphy MRA is een recent ontwikkelde voorziening die speciaal voor u op maat wordt gemaakt om snurken en slaapapneu te behandelen. Het MRA bestaat uit 2 losse beugels, een klikt vast op de boventanden en de andere op de ondertanden. De losse beugels zijn makkelijk in de mond te plaatsen en kunnen door een uitgekiende constructie niet vanzelf loskomen. 

 

 

Door de zijdelingse nokjes ter hoogte van de kiezen blijft de onderkaak in een vooruit geschoven positie en kan de tong die vastzit aan de onderkaak nu niet meer de luchtweg afsluiten. Desondanks blijft de onderkaak mobiel en kunt u gewoon praten met het MRA in.

De nokjes kunnen worden verwisseld en zijn er in meerdere lengtes. Het MRA is daardoor achteraf eventueel anders in te stellen.  

De beugels worden ontworpen met een combinatie van 3D software en aloude tandtechniek aan de hand van gipsmodellen van uw gebit of een opname gemaakt met een mondscanner. Het resulterende 3D model wordt naar een bedrijf in Nederland gestuurd om uit een biocompatibele kunststof te printen. 

De voordelen van het Morphy MRA ten opzichte van andere MRA’s zijn onder andere:

Losse beugels, geen verbindingsdelen

Vederlicht

Lange levensduur

Flexibel

Ultradun: slecht 1 mm dik, geen ‘mond vol’

Kunnen tegen geringe extra kosten meerdere van geleverd worden

Bevat geen metaal

Geen onderdelen die los kunnen raken

Beschermt uw tanden tegen knarsen en klemmen